Näiden filtterien ansiosta voit saavuttaa mielenkiintoisia väri- ja sumuefektejä sekä pehmennys- ja diffuusioefektejä. Yhdistelmiensä ansiosta voit saada vanhojen 70-luvun henkisten linssien kaltaisia kuvia mutta myös futuristisen unenomaisia otoksia. Näiden suotimien ei tarvitse olla pidikkeissä vaan pitämällä niitä kädellä aukenee laaja mahdollisuuksien kirjo heijastusten ja suotimen liikuttamisen avulla valotuksen aikana. Jokainen suodin on käsintehty ja ainutlaatuinen. Tämän takia niistä voi tulla tunnusmerkki taiteellesii ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä hyvä lisä selfiehin :)

Tämän malliston tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde ja ne on tarkoitettu valokuvauksen harrastelijoille mutta myös ammattilaisille. Näillä suotimille on erittäin hyvä suorituskyky ja ne ovat hieman enemmän kestävämpiä naarmuille kuin Basic linen suotimet. Classic linella on eri suodintyyppien laajin tarjonta.

Tämä sarja tarjoaa enemmän vapautta ammattilaisvalokuvauksessa. 150mm korkeus antaa sinulle hyvin tilaa liikuttaa suodinta ylös ja alas. Voit käyttää lähes puolet suotimesta kokonaisena (ei- asteittaisena) suotimena. Tämä linja on uniikki ja millään muulla valmistajalla ei ole tarjolla tällaisia suotimia.

Tämä linja on tarkoitettu kaikkein vaativimmille valokuvaajille, jotka käyttävät laajakulmalinssejä, joiden polttoväli on enimmillään 10mm, ”Full frame DSLR”- kameroita, joissa on FF- suuruinen siru tai leffakameroita.

Terjolla on nyt 150mm Infinity- sarja, joka on tarkoitettu large ja medium formatin käyttäjille tai ultra wide angle objektiiville. Linja on ns. "Limited edition" ja on myynnissä verkkokaupassa vain Suomessa!

Elokuvien ammattilaisille ja heidän kameroilleen, meillä on tarjolla spesiaali korkealaatuinen tuotevalikoima leffakamerasuotimia, joita saa tällä hetkellä vain ennakkotilauksella.


Levysuotimien käytön hyödyt verrattuna klassisiin ympyräsuotimiin

Jos asiaa ajatellaan rahallisesti, on hyvä tietää, että yksi suodin käy kaikkiin linsseihisi. Samaa ei voi sanoa ympyräsuotimista, joita tarvitset yhden jokaista linssin läpimittaa varten. Toinen suuri etu on, että voit vapaasti muuttaa siirtymälinjaasi, ei vain ylös ja alas vaan voit myös kääntää koko suotimen kyljelleen tai käyttää sitä ylösalaisin. Näin ei voi tehdä ympyräsuotimien kanssa, koska niissä siirtymälinja on asetettu keskelle, eikä niissä ole mahdollisuutta muuttaa. Älä sokeasti usko, että lasiset ympyräsuotimesi on valmistettu ainoastaan lasista. Todellisuudessa lasien kerrosten välissä on geeliä, hartsia, muovia, nailonia tai muunlaista materiaalia. Meidän kiinteät suotimemme koostuvat vain yhdestä kerroksesta yhtä materiaalia.

Kysy tai kommentoi